Legetøjstester: Wilke opretter nyt panel for børn i Aarhus

Legetøjstester: Wilke opretter nyt panel for børn i Aarhus

Foto: Wilke

Markedsanalysebureauet Wilke etablerer nu i samarbejde med “en større dansk legetøjsproducent” et børnepanel for børn fra Aarhus og omegn.

“Panelet skal bruges til at blive klogere på børnefamiliers vaner og få testet nyt legetøj blandt børnene, siger Nomi Schäfer Kjærgaard, der er Senior Perspectives Consultant hos Wilke.

Skal teste nyt legetøj
Helt praktisk vil det sige, at børnene inviteres ind i Wilkes lokaler, hvor de ser og prøver noget nyudviklet legetøj, som de kan give feedback på, så det kan forbedres efter målgruppens ønsker og behov.

“Vi vil gerne teste nyt legetøj, blive klogere på fritidsinteresser, og helt generelt lære af børn og deres forældre” siger Nomi Schäfer Kjærgaard.

Sjov oplevelse
Til børnepanelet søger Wilke børn i 4-11 års-alderen samt deres forældre, der bor i en radius af maks. 45-50 kilometer fra Aarhus.

Du kan læse mere og tilmelde din familie her.

Nomi Schäfer Kjærgaard fortæller, at børnene i børnepanelet altid får en sjov oplevelse, når de tester legetøj – og at de selvfølgelig får en gave som tak for hjælpen.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.