Fire friske bud på weekendsjov for hele familien

Fire friske bud på weekendsjov for hele familien

Foto: Kåre Viemose / Fri for Mobberi

Weekenden byder på masser af skønne, og meget forskellige aktiviteter for hele familien.

Vi har her samlet et udpluk af dem her:

VM-feber og Verdensbilleder – byen summer af liv
Der er åbent i byens butikker frem til midnat, og midtbyen summer af liv både fredag og lørdag i forbindelse med Verdensbilleder, som i år har fokus på VM i fodbold, som starter lige om lidt. Der er storskærm på Store Torv og masser af gratis musik- og danseoptrædender på Bispetorvsscenen.

Verdensbilleder i hele midtbyen. Se programmet her

Foto: Kåre Viemose / Fri for Mobberi

Fri for Mobberi i Mindeparken
I morgen, lørdag den 2. juni, kan alle Aarhus børn snørre løbeskoene og spurte afsted, når børnestafetten “Fri for Mobberi” finder sted i Mindeparken. Og det er ikke bare løb, dagen i Mindeparken byder på. Der er lagt et omfattende program, som alle børn vil elske. Blandt andet musik med Ole Kibsgaard og Kaya Brüel, HipSomHap, og Jacinta og Silja Okking, kendt fra Ramasjang. Alle børn i alderen 0-13 år kan være med. Det koster 125 kroner at deltage, og man kan godt tilmelde sig på dagen.

Fri for mobberi, Mindeparken, lørdag den 2. juni klokken 10-13. Deltagelse koster 125 kroner

Foto: Smedenes Vikingemarked

Krigertræning og bueskydning: Mød vikingesmedene på Kysing Strand
Allerede fredag eftermiddag starter Smedenes Vikingemarked på Kysing Strand med afgørelsen på den årlige bueskydningskonkurence med historiske buer. Det sker klokken 17-19. Stranden ved Kysing er forvandlet til en håndværkerplads fra vikingtiden med masser af aktiviteter for børn blandt andet krigertræning, hesteridning, bueskydning og forskellige vikingelege.

Smedenes Vikingemarked, Kysing Strand. Der er åbent lørdag den 2. juni klokken 11-­19 og søndag den 3. juni klokken 11-16. Gratis for børn under 14 år

Foto: Den Gamle By

Smukke, gamle biler fylder Den Gamle By i weekenden
Bil-entusiaster og knallertfreaks i alle aldre kan i denne weekend opleve en herlig samling af biler, knallerter, motorcykler og campingvogne – alle i veteranudgaven, når der i weekenden er “Fart på!” i Den Gamle By. Den Gamle Bys biler fra 1920’erne og 60’erne/70’erne kommer frem fra garagerne, og får  selskab af masser af andre veteranbiler, når stolte ejere af veteranbiler fra hele Danmark tager turen til Den Gamle By. Der er også mulighed for at få en frisk dusch, når ungerne får lov til at lege med brandsprøjterne på den gamle Falck-brandbil.

Fart på i Den Gamle By, lørdag og søndag den 2. og 3. juni, klokken 10-17