5 hyggelige oplevelser for hele familien i pinsen

5 hyggelige oplevelser for hele familien i pinsen

Foto: Visitaarhus

Naturen får max gas under Naturens Døgn
På lørdag den 19. marts er der Naturens Døgn i Væksthusene og Botanisk Have. På denne dag inviteres alle naturinteresserede børn og deres voksne til at kaste sig ud i de mange spændende aktiviteter, som er helt gratis. Der er blandt andet mulighed for at bygge fuglekasser og insekthoteller, og for de morgenfriske er der fuglekigger-tur fra klokken 5 lørdag morgen. Det fulde program finder du her.

Botanisk Have og Væksthusene, Peter Holms Vej, 8000 Aarhus C, lørdag den 19. maj klokken 5-22.30. Gratis

LÆS OGSÅ: De fem børnevenlige strande

Loppemarked på Børnenes- og Beboernes Jord
Et af sommerens skønneste loppemarked med lopper for små og store foregår denne lørdag på Børnenes og Beboernes Jord i Thunøgade. Her vil være masser af boder, samt salg af saftevand, kaffe og pølser mm.

Børnenes og Beboernes Jord, Thunøgade 2A, lørdag den 19. maj klokken 10-17. Gratis adgang

Foto: Film i Skoven

Den grønne løber rulles ud i Riis Skov
Nu rulles den grønne løber endnu en gang ud til en enestående festivaloplevelse med film, musik, kunst, dans, mad, leg, optog, bogoplæsninger og magiske oplevelser inde midt midt ude i den grønne Riis Skov. For i denne weekend er det igen tid til Film i Skoven.

Film i Skoven er åben for alle, store som små, i weekenden den 19.-20. maj, klokken 9-17.30. Der kan både købes enkeltbilletter og familiebilletter.

Foto: Visit Aarhus

Få en gratis skyller under den helt store bruser 
Kunstneren Jeppe Heins springvand, Endless Connection, som ligger på havnepladsen mellem Navitas og DOKK1 er et oplagt udflugtsmål, når pinsesolen bager, og temperaturen sniger sig op over både 21, 22 og 23 grader. Det er fuldstændig gratis at danse ligeså tosset man vil under strålerne. Husk håndklæde og skiftetøj!

Endless Connection på havnen er tændt i tidsrummet mellem klokken 7-23. Om natten danner strålerne lysshow. Gratis

 

Foto: Henrik Vierø, DR

Ramasjang-mysteriet i Friheden
Mesterdetektiven Kristian Gintberg står klar på scenen i Tivoli Friheden på søndag den 20. maj klokken 14. Her vil han, sammen med en masse skønne unger, løse nogle spændende mysterier.

Tivoli Friheden, søndag den 20. maj klokken 14. Gratis, men kræver entre til Friheden

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.