Den julede weekendguide for uge 47

Den julede weekendguide for uge 47

Foto: SVAERTFINT

Julerierne har i den grad indtaget Aarhus – og Kids Aarhus weekendguide, som i denne weekend kun kan byde på et enkelt ikke-julet arrangement.

God weekend og god fornøjelse!

Jul på slottet hos Rosenteatret
Rosenteatret i Latinerkvarteret har tradition for juleforestillinger. Og i år er ingen undtagelser. Fra 24. november til og med 17. december spiller Jul på Slottet, som er kendt og elsket fra DRs julekalender.

Jul på Slottet, Rosenteatret i Rosensgade. Premiere fredag den 24. november klokken 20. Forestillingen spille fra 25. november til 17. december klokken 14 (billetter bestilles her).

Julemarked på Elværket
I weekenden den 25. og 26. november er der julemarked på Elværket Åbyhøj. Her bydes der indenfor i det smukke Elværk, som fyldes med julestemning, 25 boder med kunsthåndværk, pileflet, smykker, træhåndarbejde, origami, læder, mosaikborde, strik, glas og meget mere. I cafeen sælges lidt godt til ganen som kan nydes i den hyggelige cafe. Gratis entre.

Elværket Åbyhøj, Thorsvej 4, 8230 Åbyhøj, lørdag den 25. og søndag den 26. november klokken 10-16.

SVAERTFINT-event hos Made4Mini
Børnetøjsbutikken Made4Mini lægger lokaler til, når det smukke og bæredygtige tøjmærke SVAERTFINT viser AW17-kollektionen frem ved et hyggeligt juleevent. Bemærk, at eventet kræver tilmelding senest 24. november. Tilmelding skal ske til info@svaertfint.dk.

SVAERTFINT-event hos Made4Mini, Ydunsvej 14, 8230 Åbyhøj, søndag den 26. november klokken 12-15.

Julemandens værksted på Naturhistorisk Museum
Den sidste søndag inden december julehygges der for fulde hammer på Naturhistorisk Museum. Museet sørger for gratis naturmaterialer fra naturens skatkammer, som du med kreativ snilde kan forvandle til de flotteste juledekorationer og julepynt. Julemandens værksted har åbnet på alle søndage i advent.

Naturhistorisk Museum, Wilhelm Meyers Alle 10, 8000 Aarhus C, søndag den 26. november klokken 10-16. Arrangementet er gratis, når entreen til museet er betalt (gratis under 18 år).

Europæisk julestemning på byens torve
I anledning af kulturbyåret står Aarhus City bag tre julemarkeder på Lille Torv, Store Torv og Bispetorv. Du og ungerne kan glæde jer til europæisk julemarked samt nostalgiske forlystelser særligt for børnene i Zirkus Nemos ”Hjule”-univers. Der vil være smukt udsmykkede juleboder, som tilbyder alskens julelækkerier, specialiteter og gaveidéer fra op mod 20 europæiske lande.

Julemarkedet på Lille Torv, Store Torv og Bispetorv kan opleves fra fredag 17. november til og med fredag 22. december 2017.

Jul i Den Gamle By
I nogle familier er det først rigtigt jul, når familien har været et smut forbi Jul i Den Gamle By. Her kan I opleve julen, som den er blevet fejret gennem århundreder. Der er juleudstillinge for både børn og vokse, og masser af små søde og sjove gaver i de historiske butikker, samt julemarked med julemad, godter og varme drikke. Se det fyldige program her.

Jul i Den Gamle By, lørdag den 18. november til lørdag den 30. december. 

Magisk jul i Friheden
Julen i Friheden varer fra den 11. november til den 30. december, hvor der ligesom sidste år er skruet max op for hygge og julerier. Glæd dig til at kunne spadsere gennem den 70 meter lange lystunnel med 50.000 LED-lys, oplev mere end 16 kilometer juleranker og mere end 3000 udendørs julekugler, som får parken til at funkle og vækker julestemningen hos store og små. Når lækkersulten melder sig, kan I se frem til at besøge den i år endnu større bodeby med klassiske julelækkerier og spændende julemad fra Kødbyens Mad & Marked.

Jul i Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus C, lørdag den 11. november til søndag den 30. december