Weekendguide: Fuldmåneevent, BRIO og julemagi

Weekendguide: Fuldmåneevent, BRIO og julemagi

Endnu en uge er overstået, og weekenden nærmer sig.

Vi er klar med denne uges weekendguide, der rummer en masse sjove og hyggelige arrangementer for hele famililen.

Julemagi ved Salling
Fredag aften spreder Salling den første julestemning i byen, når lysene på stormagasinet tændes. Det sker klokken 19, og efterfølgende er der koncert med skønne Ida Corr og koret Naura. Stormagasinet

Salling, fredag den 3. november klokken 19

Move for Life i hele regionen
Weekenden igennem byder fuldmåneeventet Move for Life af stablen med mere end 140 events for familier over hele Region Midtjylland. I Aarhus er der flere børnevenlige arrangementer – blandt andet dem, der er nævnt herunder. Læs med her, hvor du kan få et overblik over arrangementet.

Move for Life, 4. og 5. november over hele Region Midtjylland

BRIO-event i Karrusella
Den skønne legetøjsbutik i Latinerkvarteret, Karrusella, holder i dag BRIO-event. Butikken har modtaget en kæmpe pakke med BRIO, som man gerne vil have børnenes hjælp til at få samlet. De 50 første børn modtaget en lille gave fra BRIO.

Karrusella, Badstuegade 21, 8000 Aarhus C, lørdag den 4. november klokken 10-15.

Guidet baBYvandring i Aarhus C
I forbindelse med Move For Life inviterer baBYvandring på en underholdende og lærerig byvandring for mødregrupper, forældre på barsel og alle andre i følgeskab med et barn under et år. Turen går barnevognsvenligt tempo gennem det centrale, gamle Aarhus, og byder på små, store, skæve og skidne Aarhus-eksistenser fra middelalderen til nu. Tilmelding er nødvendig, da der er plads til maks 15 barnevogne på turen. Tilmelding direkte til turguide Lotus på SMS på tlf 60194909.

Mødested: Ved indgangen til domkirken lørdag den 4. november klokken 13. Turen tager 75 minutter. 

LÆS OGSÅ: Masser af events for børn til Move for Life

Pimp din cykel med Jacinta
Når Light Ride Aarhus cykler gennem byen til Move For Life, er det med pyntede cykler. Du har mulighed for at gøre din cykel festlig sammen med Jacinta lørdag den 4. november på Bispetorv. Du er velkommen til selv at medbringe lyskæder, stof, pap, bamser, bøjler… ja, alt mellem himmel og jord, der kan sættes på en cykel, og du kan også låne noget på stedet.

Bispetorv, 8000 Aarhus C, lørdag den 4. november klokken 15.00-16.30 (gratis)

Det ultimative lagersalg
Både lørdag og søndag er der Børnebazar i Ceres Arena – det, der i folkemunde går som “det ultimative lagersalg”. Her vil der være 65 stande fyldt med børnetøj, børnesko, børnemøbler, babyudstyr, legetøj og meget mere fra endte mærker med besparelser op mod 80 procent. Entré 50 kroner (børn kommer gratis ind). Billetter kan købes ved indgangen.

Ceres Park, Stadion Allé 70, Aarhus C, lørdag og søndag klokken 10-16.

Legeuniverset på Brobjergskolen
Kom og leg med hele verden, når Red Barnet Ungdom Aarhus i samarbejde med Move For Life og en række lokale foreninger og aktører afholder Legeuniverset, hvor byens børn inviteres til at opleve kulturmøder og fællesskab gennem leg. Der er goodiebags til de første 25 børn og kaffe til de voksne.

Brobjergskolen i Aarhus C, søndag den 5. november klokken 10-15 (gratis)

Julehjerter tændes på Storcenter Nord
Endnu et tegn på julens snartlige komme er, når julehjerterne tændes på Storcenter Nord. Det sker søndag, hvor der vil være hygge og julestemning.

Storcenter Nord, søndag den 5. november klokken 16

Hvis du har et weekendevent, du gerne vil have tilføjet i kalenderen, så skriv til os på info@kidsaarhus.dk – vi opdaterer løbende..

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.