Nøgensvømning og loppemarked – weekenden er over os

Nøgensvømning og loppemarked – weekenden er over os

Foto: DGI-Huset

2018’s første fulde arbejdsuge er overstået, og nu er weekenden over os.

Og den byder på loppemarked, velgørenhedsløb, Sjov Søndag i DGI-Huset, og ja – nøgensvømning for hele familien i Skanderborg Svømmehal.

Rigtig god fornøjelse!

Shop lopper i Viby Centeret
Viby Centret indbyder dig og resten af familien til et hyggeligt loppemarked i centret, hvor 75 sælgere står klar ved deres boder. Her er noget for enhver, voksne som børn. Markedet finder sted i Centergaden i Centret. Loppemarkederne afholdes en gang månedligt, den anden søndag i måneden

Viby Centeret, søndag den 14. januar fra klokken 11. Gratis adgang.

Spæn for den gode sag med Berits Løbeskole
Søndag den 14. januar afholdes femte udgave af Berits Løbeskoles Nytårsforsætløb til fordel for Ungdommens Røde Kors Vinterlejr. Lejren giver cirka 20 børn fra udsatte familier mulighed for at komme en uge på skiferie i Norge, hvor de en hel uge bliver forkælet, får en på opleveren og et lille afbræk i en hård hverdag. Nytårsforsætløbet går over fem kilometer i Marselisskoven. Alle følges ad, og der er ingen officiel tidstagning. Det koster 30 kroner at være med, so går ubeskåret til Ungdommens Røde Kors Vinterlejr.

Start fra Aktivitetscenteret Peter Sabroes Minde. Ørneredevej 23, 8270 Højbjerg. Søndag den 14. januar klokken 14. Betaling sker kontant eller ved Mobilepay på dagen.

Fyr den af til Sjov søndag i DGI-Huset
Hver søndag fra klokken 12-15 sætter DGI-Husets instruktører gang i sjove aktiviteter på næsten alle af husets 5000 kvadratmeter, når der er Sjov Søndag. Instruktørerne står til rådighed og skaber rammer hvor hele familien kan lege sammen, eller børnene kan lege selv. Der vil være mulighed for boldspil i hallerne, klatring på klatrevæggen og spring og leg i springsalen.

DGI-Huset, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C, søndag den 14. januar klokken 12-15. Det koster 50 kroner at være med.

Tag familien med nøgensvømning i Skanderborg
Danske Naturister Østjylland og Skanderborg Svømmehal inviterer enhver til at komme og prøve nøgensvømning gratis og uforpligtende søndag den 14. januar. Så hiv din nabo, kæreste, dine venner og hele familien med i svømmehallen. Kom som du er, og Husk lige håndklædet.

Skanderborg Svømmehal, Højvangens 14, Torv 8660 Skanderborg, søndag den 14. januar klokken 15.15-17.15.