Verdensberømte mimere kommer til Aarhus og spiller koncert for børn

Verdensberømte mimere kommer til Aarhus og spiller koncert for børn

De verdensberømte mimere Maggie Petersen og Douglas Macintyre kommer på lørdag den 29. september til til Aarhus – og de får ikke mindre end Aarhus Symfoniorkester at forlyste sig med.
De amerikanske mimere Maggie Petersen og Douglas Macintyre kombinerer deres teaterunderholdning med den klassiske musik, så oplevelsen kan deles mellem børn og voksne.
 
»Mimeri er en måde at få de yngre ind. Der kommer altid mange børn til den slags,« har musikchef i Aarhus Symfoniorkester, Kristian Rahbek Knudsen, tidligere sagt om koncerten til Jyllands-Posten.
Og det går ikke stille for sig, når man har et helt symfoniorkester at lege med. Så er der fest!
Foto: Nikolaj Lund / Aarhus Symfoniorkester
 
Koncerten byder publikum indenfor i symfoniorkestret og lærer os at lytte med helt nye ører.
Med udgangspunkt i nogle af de store klassiske værker endevender Maggie og Doug musikken og orkestret – og besvarer uden ord alle de spørgsmål, man som ny indenfor den symfoniske verden stiller sig selv.
Hele familien kan være med, når mimerne på en ordløs, fantasifuld og underholdende måde forener symfoniorkestrets storslåede udtryk med teater.
Billetter til koncerten kan købes her.
Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.