Uhygge og vilde events til årets Halloween i Friheden

Uhygge og vilde events til årets Halloween i Friheden

Efterårsferien er begyndt, og det betyder, at Tivoli Friheden har slået dørene op til årets mest uhyggelige uge, Halloween i Friheden.

I år med et program, der er er endnu mere skræmmende, spændende og sjovere end nogensinde før. Der er nemlig skruet op for uhyggen, og programmet er fyldt til bristepunktet med nye spændende arrangementer.

Seje events
”Der er en masse seje events på Halloween-programmet i år, som gæsterne kan glæde sig til. Der vil være shows og koncerter, men som noget nyt vil der også være lærerige workshops, hvor du selv deltager, får beskidte fingre og bliver udfordret,” fortæller Simon Bjørn, community- og eventmanager hos Tivoli Friheden.

Hver eneste dag i ferien klokken 14 er der show med Onkel Reje på Friluftsscenen. Og flere gange i løbet af ugen spilles teaterstykket “Nattens Tivoli”, som handler om, hvad der sker i Friheden, når alle gæsterne er gået hjem.

Vildt Blodigt
Blandt de nye workshops “Fra Grums til Gourmet”, hvor du ka få hænderne i kaffegrums og plante dine egne østershatte – og “Vildt Blodigt”, hvor naturvejleder Jacob Fredsted skærer et rådyr op, og giver et indblik i dyrets anatomi samt de udskæringer, vi normalt sætter på bordet som dyrekølle og mørbrad.

Lav dit eget græskar
Friheden byder også på et græskartelt ved søen, hvor du og ungerne kan skære i græskar. Derudover er der hele ugen Halloween-skattejagt for store og små.

Der er Halloween-åbent i Friheden hele efterårsferien frem til den 22. oktober. Parken har aftenåbent den 18. og 21. oktober, hvor der er åbent til klokken 21.

Se den uhyggelige video fra Hallooween i Friheden her.

 

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.