Træningscenter for hele familien åbnet i Aarhus

Træningscenter for hele familien åbnet i Aarhus

Foto: www.fitfamily.dk

Nyt træningscenter giver plads til hele familien

Det netop åbnede “Fit Family” er ikke som alle de andre fitness-tilbud her i Aarhus. Fitnesscentret er faktisk det første af sin slags i hele Skandinavien. Fit Family er nemlig et aktivitets- og træningscenter, som ønsker at tilbyde sundhed og aktivitet til hele familien.

“I de traditionelle fitness- og træningscentre i Danmark, er det svært, og mange steder umuligt, at tage de små børn med til træning, hvor de skal passes i en børnepasning, mens mor og far passer deres træning,” forklarer kvinden bag Fit Family, Maria Dior.

Som en del af det nye koncept er børnene ligeså velkomne som de voksne. De kan gå til gymnastik, dans eller lege samtidig med, at mor og far træner. Der er også børnepasning i centeret, så familien kan være samlet ét sted under træningen.

Fitness før, under og efter familiedannelse
Fit Family byder også de gravide kvinder og nybagte mødre velkommen. De har flere før- og efterfødselshold, fødselsforberedelse, babymotorik og mange andre tilbud til netop denne målgruppe.

“Kvalitet, rummelighed og professionel vejledning for alle vores medlemmer er en forudsætning for vores værdier. Vi ønsker at møde vores medlemmer og klienter hvor deres behov er, og skræddersyer vores tilbud derefter,” siger Maria Dior.

Det nystartede fitnesscenter ligger på Møllevangs Allé 146, 8200 Aarhus. Du kan læse mere om de mange træningstilbud og idéen bag Fit Family på deres hjemmeside eller facebookside.