Legeskibet inviterer til sjov og leg på kajen bag DOKK1

Legeskibet inviterer til sjov og leg på kajen bag DOKK1

Foto: Mai Helene Lykke / Kids Aarhus

Fra tirsdag den 1. august til om med lørdag den 5. august, er der masser af sjov og leg på kajen bag DOKK1, hvor den vaskeægte tomastede skonnert Lilla Dan af Svendborg ligger til kaj.

Skonnerten sejler i øjeblikket under navnet Legeskibet, og det sejler ikke med hverken brændevin, guld eller kanonkugler, men derimod med legematroser og masser af forskelligt legetøj, som du og ungerne kan boltre jer i og med. Helt gratis!

Masser af aktiviteter
På pladsen foran skibet er der mulighed for at klatre og lave parkour, spille fodbold på panna-ban, prøve sømands-crossfitt og lave en hel masse forskellige bevægelseslege på blødt underlag.

En gang i timen går det løs med legematroserne, der udfordrer i blandt andet kamplege, dans og flashmob.

Derudover står der på området en masse forskellige gamle og nye bordspil.

Se skonnerten indefra
For de små letmatroser er der mulighed for at komme på omvisning på det smukke skib Lilla Dan af Svendborg to gange dagligt, klokken 13-14 og 15-16.

Legeskibet Play har åbent for alle tirsdag den 1. og onsdag den 2. august fra klokken 11-17, torsdag den 3. august fra klokken 11-16 (fra klokken 16-18.30 er der mulighed for at opleve Legeskibet sejle), samt fredag den 4. og lørdag den 5. august fra klokken 11-17.

Det er Den Blå Rambla, der står for arrangementet i samarbejde med Legeskibet.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.