Tillykke: Årets største læsehest er fra Aarhus

Tillykke: Årets største læsehest er fra Aarhus

af -
Foto: Pixabay Images

Den ihærdige aarhusianer, Jeppe Emmet Faber, er en rigtig læsehest.

I torsdag blev vinderen af de danske bibliotekers store læsekampagne fundet. Den 8-årige aarhusianer, Jeppe Emmet Faber, løb med sejren og kan nu kalde sig årets største læsehest. Han har været meget flittig i løbet af sommeren, ja faktisk har han læst og anmeldt intet mindre end 163 bøger på 70 dage.

“Mit mål var egentlig kun 140 bøger, men det var godt, at jeg ikke stoppede dér, for så var jeg kun blevet nummer to, ligesom jeg blev sidste år,” fortæller den glade vinder til Lokalavisen Aarhus.

Jeppe Emmet Faber deltog i de danske bibliotekers store læsekampagne for 7-14-årige, både i år og sidste år. I 2015 blev det til en andenplads, men i år formåede han endelig at læse sig til den store guldmedalje, som i år bestod af en række bøger og en splinterny iPad.

Præmier på højkant
Det er nu ikke altid Jeppe Emmet Faber læser så meget, men når der er præmier på højkant, kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats. Man kan faktisk godt hygge sig med at læse de spændende bøger, afslører den 8-årige læsehest.

“Jeg kan godt lide konkurrencer, og jeg kan godt lide at vinde. Det er lidt sjovt, når de andre bliver misundelige,” fortæller den aarhusianske superlæser til avisen.

Det var nu også det hele værd, da han i torsdags fik overbragt den fine præmie, og nu kan kalde sig vinder af en rigtig læsekonkurrence.