Tandlæger i Aarhus C – for hele familien

Tandlæger i Aarhus C – for hele familien

Hvad du gør i dit liv, vil dine børn spejle sig i resten af livet. Du er rollemodel for dit barn og har altså en medbestemmelse i deres liv.

Det ansvar er så ufattelig vigtigt, at du vedkender dig, så dit barn for de bedste forudsætninger i sit liv fremadrettet. I denne artikel handler det om tandpleje.

For hvordan viser du dit barn, at tandpleje er utrolig vigtigt? Det gør du naturligvis ved at slæbe dit barn med til en tandlæge i Aarhus C, hvor du selv er i tandlægesædet.

Dine handlinger afspejles i dit barn

Du har uden tvivl læst de bøger, hørt det fra dine venner er forældre eller måske har du set det i levende live. Hvad du gør, vil dine børn tage som eksempel for deres egne handlinger.

Det betyder ikke, at de vil gøre præcis, som du gør. Det betyder slet ikke, at de vil gøre præcis, som du siger – men det ved du med garanti allerede.

Det betyder f.eks., at børn, der har forældre med akademisk baggrund ofte, får en akademisk uddannelse. Det betyder, at børn, der ser sine forældre stemme, oftere selv ender med at stemme.

Og det betyder, at børn, der ser deres forældre gå til tandlæger i Aarhus C, også selv ender med at gøre det.

Det er lidt i tråd med – show it, don’t tell it. Måske giver det mere mening med: show it, don’t just tell it. For selvfølgelig får de fortalt og skal have fortalt, hvor vigtig tandpleje er.

Men det er mindst lige så vigtigt, at de ser, du faktisk mener det. De er klogere, end vi tror, selvom vi har høje tanker om vores børn.

Den rette tandlæge klarer ærterne

Har du ingen tandlæge – så se at find dig en. Selvfølgelig har du en tandlæge, men måske skal du have den opgraderet. Det kunne være med Godt Smil tandlægerne, der skal klare din tandregulering med usynlig bøjle eller en tandblegning.

De er nemlig billige, yder god kvalitet og ja, så er de den førende tandklinik i landet. Lyder det spændende kan du læse mere ved klikke på linket her https://www.godtsmil.dk/aarhus/.

Der kan du hive dit barn med ned, så de kan se dig få et tandtjek. Hvis du selv er en smule nervøs for dit tandtjek, kan det faktisk være en rigtig god idé at have en støtte med.

Ofte er vores tandlæge frygt en smule irrationel, det kan dit barn være med til at få dig til at indse.

Lad de dårlige undskyldninger blive hjemme

Når det kommer til de dårlige undskyldninger. “Jeg kan ikke nå at få mit barn med”, “min tandlæge vil ikke have et barn siddende der”, eller hvad du nu kunne finde på, så spar det.

Der er ingen, der tror på dine dårlige undskyldninger. For det er lige, hvad de er – dårlige undskyldninger – intet andet.

Lad dem endelig ligge derhjemme, så du kan opdrage dit barn til at have en god tandhygiejne. Det kan jo også være, at det kan fjerne noget tandlægeskræk hos dig eller dit barn.