Tag på guidet tur i Dyrehaven med Naturhistorisk Museum

Tag på guidet tur i Dyrehaven med Naturhistorisk Museum

Dyrehaven. Foto: Mai Lykke / Kids Aarhus

På søndag den 30. september er der mulighed for at komme på opdagelse i Dyrehaven med Naturhistorisk Museums to naturformidlere Julie Pedersen og Jakob Sørensen.

Her får du en helt enestående mulighed at komme helt tæt på havens storslåede natur, som med sine 22 hektar giver masser af rum for udfoldelse og fordybelse – for både store og små.

I Dyrehavens smukke landskab vil du gå blandt den imponerende bestand af sikahjorte, dådyr og vildsvin i deres rette element.

Dyrehaven. Foto: Mai Lykke / Kids Aarhus

Naturhistorisk Museums to dygtige naturformidlere, Julie og Jakob fortæller jer om forskellen på de to hjortearter, og sammen kan I undersøge hjortenes fodspor i den bløde bund.

Du får også mulighed for at lave dit helt eget gipsaftryk af et udvalgt spor.

Den guidede tur i Dyrehaven forgår søndag den 30. september fra klokken 10 til cirka 13.

Mødestedet er i Dyreparken ved den røde låge ud mod Ørneredevej (nr. 6), 8270 Højbjerg. Kig efter det blå banner.

Det koster 50 kroner for voksne og 20 kroner for børn at være med, og der skal bestilles billet på forhånd via dette link.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.