Tag hele familien med på safari

Tag hele familien med på safari

Der er utrolig mange gode oplevelser at hente på en safari, og der er mange ting at lære for hele familien. Det er en hel ny verden, der åbner sig, og I kan diskutere både dyrearter og plantearter. I Sydafrika kan I komme på malariafri safari, hvilket kan være en stor fordel for en familie.

Oplevelser for livet

Tager I afsted sammen, vil I kunne få oplevelser for livet – ikke bare som familie, men hver for sig vil I tage forskellige højdepunkter med hjem. Det er nemlig forskelligt, hvad man oplever som det sjoveste, det mest spændende og det mest underlige på en ferie. Når I kommer hjem igen, vil I kunne have samtaler, hvor I hver især kan komme frem med, hvad I synes, der har været bedst. Og en større oplevelse, som en ferie kan være, kan netop være med til at få jer tættere sammen som familie. Der kan også opstå mange samtaler om den anden kultur og mødet med en anden måde at leve livet på. Der er stof til eftertanke, og der er skønne naturoplevelser, som I måske aldrig vil glemme.

Safari kan styrke dit barns mod og ruste dir barn til at turde nye oplevelser

Safari og en rejse til et andet land, som ligger mange kilometer væk, kan være en stor ting for et barn. Når barnet kommer hjem og har været i noget så anderledes og spændende, kan der opstå en styrket følelse af mod hos barnet. Fordi man har klaret det, og det har været en god oplevelse, kan det have spiret noget indeni, og dit barn kan have mere mod på nye oplevelser i fremtiden. Eventyr og lysten til at udforske går ofte hånd i hånd, og hvis I som familie sørger for at sætte ord på, hvorfor det er en god ide at være åben overfor andre og nye ting, så kan I være med til at så kimen til nogle gode oplevelser i fremtiden for jeres barn.