Syng julen ind med Sigurd i Friheden

Syng julen ind med Sigurd i Friheden

Foto: www.sigurdbarrett.dk

Skal der være julestemning? Det sørger Sigurd og Bjørnen Bjørn for!

Der er jul for fuld udblæsning, når Sigurd og Bjørnen Bjørn kommer til Aarhus for at synge julen ind. Det bliver søndag den 18. december i Tivoli Friheden, og der er lagt op til en seriøs omgang julehygge, spas og løjer. Sigurd tager nemlig børnekor, nisser, dygtige musikere og selvfølgelig Bjørnen Bjørn med til Aarhus.

Sigurd har i år lavet en helt speciel julesangs-battle, hvor det gælder om at kunne så mange julesange som muligt. Der kommer også til at være sjove lege og skøre indslag, og selvfølgelig: Både børn og voksne skal hjælpe med at synge julen ind.

Nyt og gammelt
Det er efterhånden ved at være en tradition, at Sigurd synger julen ind i Tivoli Friheden, og den bliver ved. I år er der dog nogle ting, der er lidt anderledes. Sigurd har nemlig indspillet en ny CD, som hedder “Julens Salmer”, og du kan høre nogle af sangene fra pladen live, når Sigurd kommer til Aarhus.

Hele herligheden finder sted søndag den 18. december 2016, kl. 15.00 i Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus. Du kan læse mere på Tivoli Frihedens hjemmeside og købe billetter her.