Ny supercykelsti mellem Tilst og Aarhus åbner søndag

 Ny supercykelsti mellem Tilst og Aarhus åbner søndag

Illustration: Aarhus Kommune

Fra på søndag er der mulighed for, at hele familien kan transportere sig mere sikkert på strejkning mellem Tilst og Skejby, når den nye fire meter brede supercykelsti indvies.

Åbningen bliver fejret med en fælles cykeltur. 

Den nye supercykelsti løber fra Blomstervej i Tilst til Rydevænget i Skejby, hvorfra man via Paludan Müllers Vej kan komme hurtigt og sikkert ind til midtbyen. 

“Den nye supercykelsti giver flere aarhusianere et reelt alternativ til bilen og binder midtbyen bedre sammen med resten af kommunen. Desuden tager den højde for de kommende års byudvikling, så eksempelvis medarbejdere på det voksende nye Universitetshospital får bedre transport-muligheder”, siger Magnus Vilstrup, projektleder i Teknik og Miljø. 

Foto: Rådet for Sikker Trafik

Fælles fejring
Cyklistforbundet, Tilst Fællesråd og Teknik og Miljø markerer i fællesskab åbningen med et familiearrangement på søndag klokken 10. 

Her er alle inviteret til at tage cyklen med i Marienlystparken, hvor parken møder Kornmodsbakken.

Herfra cykles der først mod Skejby og senere mod Tilst.

Der vil være forsyninger undervejs. Nærmere info om arrangementet på Facebook.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.