Cirkus Summarum uden billet: Masser af sjov og leg på cirkuspladsen

Cirkus Summarum uden billet: Masser af sjov og leg på cirkuspladsen

Cirkus Summarum Foto: DR

Vidste du, at du gerne må tage ungerne med ind på cirkuspladsen ved Cirkus Summarum og lege og være med i de mange forskellige aktiviteter, der er på pladsen – uden at have billet til selve cirkusforestillingen?

Det må du gerne.

Det koster 25 kroner, som betales ved indgangen.

Cirkus Summarum Foto: DR

Finurlige overraskelser
På cirkuspladsen er der karrusel, hoppeborge, danse- og udklædningsfaciliteter, rullingeværksted, forhindringsbane, vandsjov, gynger, senge til at hoppe i, lysekroner man må svinge sig i og en masse andre sjove og finurlige overraskelser.

Størstedelen af legeaktiviteterne er tilgængelige for alle børn – uanset om de har et handicap eller ej.

Billetten kan købes på dagen i indgangen op til to timer før forestillingen. Børn under to år kommer gratis ind, hvis I kun skal besøge cirkuspladsen.

Billetten giver adgang til alle aktiviteter på cirkuspladsen, barnevognsparkering og selvfølgelig også pusleområdet, men ikke til forestillingen eller det store cirkustelt.

Stadig ledige billetter
I kan købe mad og drikke på pladsen, som I kan nydes i siddeområderne eller på et medbragt tæppe.

Cirkus Summarum spiller på Tangkrogen i Aarhus fra den 20. juli til og med den 8. august 2018.

Der er i skrivende stund stadig ledige billetter til forestillingen den 8. august, så hvis du ikke allerede har sikret dig billet til familien, så er det altså stadig en mulighed.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.