Stort lagersalg med børnetøj i Aarhus

Stort lagersalg med børnetøj i Aarhus

af -
Foto: Pixabay Images

Cam Cam holder lagersalg med stort udvalg og store besparelser.

Går du rundt og synes at børnetøj kan være frygteligt dyrt, hvis også det skal være fint og af god kvalitet? Så bliver der snart gode muligheder for at finde nogle stærke tilbud. Cam Cam holder nemlig lagerudsalg i Gartnergården Aarhus fra fredag den 30. september til lørdag den 1. oktober.

Der vil til lagersalget blive solgt en bred vifte af tekstiler til børn – alt fra hagesmække til sengetøj og selvfølgelig bodystockings, bluser og andet børnetøj. Lagersalget indeholder udgåede varer, 2. sorteringsvarer og salgsprøver, og der vil være besparelser mellem 50-80%.

Der er gode muligheder for at parkere bilen uden for Gartnergården Aarhus, og der kan betales med MobilePay og kontanter.

Cam Cam er et danskdesignet mærke
Bag Cam Cam står danske Sara Giese Camre. Hun designer ikke alene børnetøj, men også sengetøj, pusletasker og puder er med i sortimentet hos Cam Cam. For Sara Giese Camre er det vigtigt, at skabe et roligt og harmonisk univers for børn, og det bærer designet netop præg af.

Lagersalget finder sted på Gartnergården Aarhus, Skovlundvej 15, 8541 Skødstrup. Der er åbent fredag den 30. september fra 12-18, og lørdag den 1. oktober fra 10-16. Du kan finde mere information om Cam Cam og læse om idéen bag, her.