Stor test af flyverdragter: Her er vinderne og taberne

Stor test af flyverdragter: Her er vinderne og taberne

Foto: Mai Lykke / Kids Aarhus

Forbrugerrådet Tænk tester hvert år flyverdragter, så vi forældre kan blive lidt klogere i den jungle, det er at købe det rette vinterovertøj til vores børn.

Og dette års test er netop blevet offentliggjort.

Ud af i alt 11 testede flyverdrager bliver en dragt “bedst i test”, mens to får prædikatet “dårlig”.

Forbrugerrådet skriver i testen, at det vigtige ved en flyverdragt er, at den skal holde dit barn tør og varm, og være nem at bevæge sig i.

Og det er ikke alle dragter, der klarer det lige godt.

To direkte “dårlige”
COOPS budgetvenlige flyverdagt fra Friends bliver ”Bedst i test”, mens Reima, MOLO og H&M følger på de næste tre pladser.

To dragter fra henholdsvis Wheat og Mikk-Line får prædikatet ”dårlig”.

Testen kan læses i sin fulde længde her.

Bemærk, at det kræver abonnement at læse Tænks tests – de penge går til at lave tests, som vi forbrugere kan læse og blive klogere af.

Derfor en opfordring her fra Kids Aarhus side til, at man ikke brokker sig over abonnementsbetalingen, men i stedet glæder sig over, at denne instans findes, så vi forældre kan blive lidt klogere, inden årets flyverdragt skal klikkes hjem.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.