Masser af events for børn til Move for Life

Masser af events for børn til Move for Life

Foto: Austin Neill

I denne weekend indtager Aarhus 2017-begivenheden “Move For Life” hele regionen med mere end 140 lokale motions- og bevægelsesevents.

Fælles for de fleste events er, at alle, små som store, kan være med.

”Move For Life er Danmarks smukkeste og mest bevægende fuldmånedøgn, der gentænker motion og bevægelse gennem mere end 140 idrætsevents”.

“Det er et regionalt DGI-projekt, som har til formål at gentænke måden, vi er aktive på, mens vi bevæger hele regionen samtidig”, siger Simon Knoblauch, der er projektleder på Move For Life.

140 events
Der er planlagt mere end 140 events fra Ringkøbing i Vestjylland til Ebeltoft i Østjylland, og der arbejdes hele tiden på at føje flere til bevægelsespaletten.

”Idræt er en vigtig del af vores kultur. Derfor er Move For Life en invitation til alle om at deltage i udfordrende og sjove aktiviteter”.

“Det bliver to store døgn, hvor vi sammen bevæger hele Region Midtjylland”, siger Rebecca Matthews, der er administrerende direktør i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

I Aarhus er et væld af arrangementer – og overblikket fås bedst på Facebook, hvor Move for Life har samlet samtlige begivenheder.

Men et par af de sjove arrangementer er for eksempel eventet Banen rundt ved Rådhuset, Slacklining ved Musikhuset, guidet baBYvandring og Legeuniverset på Brobjergskolen.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.