Kendt smykkedesigner skaber smykker til fordel for Red Barnet

Kendt smykkedesigner skaber smykker til fordel for Red Barnet

Foto: Stine A Jewellery

Det meste af smykkedesigner Stine A’s barndom var præget af utryghed, manglende familiefølelse og omsorg.

Den er grunden til, at hun nu er gået sammen med Red Barnet om at skabe en unik kollektion af smykker, hvor overskuddet støtter Red Barnets arbejde for udsatte og sårbare børn i Danmark og resten af verden.

Smykkerne lanceres i dag, torsdag den 8. november.

“Nutidens børn og unge er vores fremtid. Derfor skal vi passe rigtig godt på dem og lade dem vide, de er elsket ubetinget”.

“På grund af manglerne i min egen opvækst, gør jeg alt for at skabe de bedste rammer for min egen datter. Jeg taler med hende og støtter hende i hendes kreativitet og skøre påfund og giver hende ubetinget kærlighed, siger Stine Andersen Johansen, ejer og designer i STINE A Jewelry, i en pressemeddelelse fra smykkefirmaet.

Foto: Stine A Jewellery

Vigtig sag
De nye smykker er limited edition, og produkterne man kan købe, er en af de populære Love Boxes med et mix af øreringe og et Rainbow-armbånd.

“Alle børn har ret til et godt liv fyldt med kærlighed, og Red Barnet gør et kæmpe arbejde for at hjælpe og styrke børn, der har det svært”.

“Derfor er det en kæmpe ære at indgå dette samarbejde, og jeg er utrolig glad for og stolt af, at STINE A Jewelry kan hjælpe med at sætte fokus på den vigtige sag. Personligt betyder sagen utrolig meget for mig. Alt for mange børn og unge mangler trygge rammer, gode rollemodeller og et solidt netværk, siger Stine Andersen Johansen.

Lavt selvværd
Gennem det meste af sin opvækst var hun omgivet af skænderier, alkohol og psykisk vold.

Det var en opvækst, der gav følelsen af aldrig at være god nok, og hun søgte konstant kærlighed og omsorg fra sit øvrige netværk.

Stine kæmpede dengang med lavt selvværd – og det gør hun stadig den dag i dag.

Foruden sit store netværk af veninder knyttede Stine også tætte bånd til en ven af familien: sin reservemor.

Hun lyttede, støttede og gav Stine den omsorg, hun savnede fra sine forældre og hos hende, fik Stine roen til at være sig selv og oplevede følelsen af ubetinget kærlighed.

Stolt af samarbejdet
Om samarbejdet med Red Barnet siger designeren:

“Man giver jo typisk smykker til en person, man deler et specielt bånd med, har oplevet noget særligt sammen med eller føler stor kærlighed til. At man nu har mulighed for både at udtrykke de følelser og samtidig styrke sårbare børn, er da fantastisk. Det er et samarbejde, jeg kun kan være fantastisk stolt af”, siger Stine Andersen Johansen.

Smykkerne er lavet af 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv og knyttet nylon, samt ædelsten. Smykkerne lanceres torsdag den 8. november og sælges hos STINE A Jewelry og hos STINE A Jewelry forhandlere i hele Danmark.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.