Sommer Summarum kommer til Bellevue

Sommer Summarum kommer til Bellevue

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Ingen sommer uden Sommer Summarum.

Traditionen tro pakkes Ramasjang-bussen og hele holder fra Ramasjang-øen tager på sommerlejr rundt i hele Danmark for at sende live fra sommerlandet.

I år er Aarhus første stop på Sommer Summarum-ruten, når Ramasjang-karavanen ligger til på Bellevue i Risskov mandag i uge 26.

Her kommer de endnu hemmeligholdte Ramasjang-værter til at stå i spidsen for gakkede konkurrencer, spændende gæster og lokale oplevelser.

På tur med Mini MGP
Som noget helt nyt i år er Mini MGP med Sommer Summarum på tur.

Hver uge skal børnene være med til at skabe alletiders koncert, som sendes live i programmet hver fredag.

Det er børnene, både derhjemme og på pladsen, der hjælper værterne med at skabe det fedeste show – og der er brug for ideer til alt fra scenografi til rullingernes udsmykning.

Ud over Aarhus kommer Sommer Summarum også til Lemvig, Sæby, Ulvsborg og Sønderborg.

Tour-plan
Uge 26: Bellevue strand i Aarhus

Uge 27: Lemvig Skatepark

Uge 28: Sæby havn

Uge 29: Ridderfestival i Ulvsborg

Uge 30: Spejdernes landslejr i Sønderborg

Sommer Summarum kører på Ramasjang mandag til fredag fra uge 26 til og med uge 30. Første sendedag er mandag den 26. juni klokken 9-10.

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.