Sommer i Ramasjang søger børn: Kan dit barn en af de her...

Sommer i Ramasjang søger børn: Kan dit barn en af de her ting?

Foto: DR

Sommer i Ramasjang foregår for fulde gardiner mandag til torsdag på DR Aarhus plæner på Oluf Palmes Allé i Aarhus N i øjeblikket.

Måske har du og junior allerede været forbi?

Eller er der måske en anledning her, for Sommer i Ramasjang søger børn, som kan noget særligt, og som kan deltage i et af programmerne i den nærmeste tid.

I øjeblikket søger DR efter børn der:

  • Lider hjemvé?

“Vi søger et barn alderen 6-10 år, der kan fortælle om, hvordan han/hun lider af hjemve. Det kan være i forbindelse med at være på lejrture eller ferie væk fra sin familie. Barnet skal gerne kunne reflektere over sin hjemve og give gode råd til andre børn, der gerne vil slippe af med sin hjemve. Interviewet skal foregå live på DR Aarhus en af dagene i vores sendetid af Sommer i Ramasjang”.

Hvis du kender det barn, vi søger, så send en mail til Laura på luni@dr.dk.

LÆS OGSÅ: DR inviterer alle børn til Sommer i Ramasjang i sommerferien

  • Har dit barn fødselsdag i sommerferien?

“Sommer i Ramasjang holder kæmpe fødselsdag for alle de børn, der har fødselsdag i sommerferien tirsdag den 17. juli. Derfor søger vi børn i alderen 6 – 12 år, som har fødselsdag i sommerferien, og måske endda d. 17 og 18. juli? Så kender du en, der skal overraskes på denne dag?”.

Eller et barn der har fødselsdag i sommerferien, som gerne vil fortælle om, hvordan det er, så skriv til Cecilie på cesk@dr.dk.

  • Kan dit barn noget sejt eller specielt?

Vi vil også gerne høre fra dig, hvis dit barn kan cykle baglæns, stå på hænder i 10 minutter, spille fløjte med næsen eller noget helt fjerde. Ramasjang-redaktionen kan kontaktes på sommer@dr.dk.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.