Social Media Manager søges til nyt børnesite

Social Media Manager søges til nyt børnesite

Foto: Pixabay Images

Er du på jagt efter et spændende studiejob, hvor du kan udvikle dine skills inden for sociale medier og være med til at bygge en ny onlineportal op fra bunden? Så vil vi meget gerne høre fra dig på inspirationsportalen Kids Aarhus, der går i luften den 1. september.

Kids Aarhus formidler nyheder, tips og inspiration til børnefamilier i Aarhus-området og laves af en håndfuld passionerede ildsjæle, der brænder for at inspirere børnefamilier og folk på barsel til nye oplevelser i børnehøjde.

Som Social Media Manager får du ansvar for at opbygge, drive og udvikle Kids Aarhus’ tilstedeværelse på Facebook, Instagram og Snapchat. Du skal lave relevant indhold, varetage dialogen med brugerne på de sociale medier og stå for afholdelse af konkurrencer sammen med vores sponsorer.

Din alder og uddannelse er underordnet. Det vigtigste er, at du er en haj til sociale medier, har et vist indblik i hvad der sker på børneområdet i Aarhus og elsker at inspirere andre til nye oplevelser.

Jobbet er et studiejob, og vi forventer som udgangspunkt, at det vil være på 4-6 timer om ugen. Derudover vil der være redaktionsmøder cirka en gang om måneden. Aflønning sker til studentertakst.

LYDER DET INTERESSANT?
Hvis du synes det lyder som noget for dig, så send nogle ord afsted om dig selv til redaktør Mikkel T. Krogh på mikkel@kidsaarhus.dk. Du er velkommen til at medsende links til din profil på Instagram og/eller Facebook.

Ansøgningsfrist er 2. september, og vi behandler ansøgninger løbende, så skriv gerne snarest muligt:-)