Succesforfatter skriver Aarhus-lydvandring for børn

Succesforfatter skriver Aarhus-lydvandring for børn

Foto: Franseska Anette Mortensen

Aarhus vil være for evigt forandret for alle, der vover sig ud på den nye lydbogsvandring til børn, Sirenesang.

Det lover forlaget 365TEKSTER, som sammen med børnebogsforfatter Gunvor Ganer Krejberg, har skabt science fiction-fortællingen Sirenesang, der er en lydbog i seks dele.

Skrevet til børn
Sirenesang er den utrolige fortælling om sirener og dæmoner, der forfølger drengen Jonas og den besynderlige pige Zharafira i hjertet af Aarhus.

Historien er skrevet til drenge og piger i alderen 11-14 år – og til alle andre med interesse for hæsblæsende science fiction.

Succesforfatter bag Mirja
Mange kender allerede forfatter Gunvor Ganer Krejberg fra hendes succesfulde børnebogsserie om alfepigen Mirja. Hun har både skrevet og indtalt lydbogen.

“Med Sirenesang udgiver Atlas over Aarhus for første gang for børn, og vi er glade for at starte med et brag med Gunvor Ganer Krejbergs lydvandring”.

“Gunvor har brugt Aarhus i sine tekster, så børnene kan gå igennem byen og opdage nye skjulte sider af den”, siger Robert Skovmose Christensen, der er projektleder hos 365TEKSTER.

Gratis lydvandring
Som en del af udgivelsen af Sirenesang, kan alle komme gratis med på en byvandring med Gunvor Ganer Krejberg.

Det foregår på tirsdag den 31. oktober klokken 15 med afgang fra Clemens Bro, Åboulevarden 35, 8000 Aarhus C. Det er gratis at være med.

Gratis lydfiler
Lydfilerne til Sirenesang – og et kort med ruteangivelserne til lydvandringen er allerede gratis tilgængelige på 365TEKSTERS hjemmeside, så alle børn og barnlige sjæle selv kan gå ruten med forfatterens stemme i hovedtelefonerne.

Lydvandringen er et af gentænkningsprojekterne under Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Den udgives i forbindelse med Lyd+Litteratur Festival 2017.

Det er allerede på tirsdag, man kan komme med på lydvandring. Det sker klokken 15, hvor der er afgang fra Sankt Clemens Bro, Åboulevarden 35, 8000 Aarhus C klokken 15. Det er gratis at være med.