Sigtet for overgreb: 38-årig varetægtsfængslet i 14 dage

Sigtet for overgreb: 38-årig varetægtsfængslet i 14 dage

Foto: Østjyllands Politi

Den 38-årige mand, der sad fængslet, sigtet for seksuelle krænkelser mod en seksårig pige på et grønt område ved Elstedhøj i Lystrup, blev i dag ved et nyt grundlovsforhør varetægtsfængslet i 14 dage.

Det oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport og på Twitter.

Krænkelserne skete mandag den 6. august, og blev anmeldt til politiet klokken 17.10.

Efter et par timers undersøgelser i området kunne de tilkaldte betjente klokken 20.16 anholde en 38-årig mand fra lokalområdet.

Manden blev anholdt ud fra vidners signalement og forklaringer, og er efterfølgende blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Under grundlovsforhøret tirsdag afgjorde retten, at den 38-årige anholdte mand skulle tilbageholdes i yderligere 3 x 24 timer, mens politiet samlede beviser.

I de efterfølgende tre døgn har politiet haft mulighed for at videoafhøre pigen. Og de beviser er så stærke, at dommeren under dagens grundlovsforhør valgte at varetægtsfængsle manden i yderligere 14 dage.

Den 38-årige mand nægter sig skyldig. Han kærede sin varetægtsfængsling til landsretten.

Anklagemyndigheden har anmodet om lukkede døre. Derfor har Østjyllands Politi i øjeblikket ikke yderligere oplysninger om sagen.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.