Satser på nettet: Populær børnetøjsbutik i Latinerkvarteret lukker i 2019

Satser på nettet: Populær børnetøjsbutik i Latinerkvarteret lukker i 2019

Foto: Fra Krutterhusets Instagram-profil

Børnetøjsbutikken Krutterhuset lukker efter 12 år i Badstuegade, og lokalerne er sat til afståelse.

Det skriver butikkens indehaver Birgitta Sonn på Krutterhusets Instagram-konto.

“Efter 12 år i Badstuegade har vi valgt udelukkende at fokusere på nethandel og engroshandel til andre butikker af vores egne mærker @krutter og @kastbykrutter”, skriver Krutterhuset i opdateringen.

Foto: Fra Krutterhusets Instagram-profil

Syede selv fra butikken
Krutterhuset åbnede i 2007 oprindeligt som en butik, hvorfra grundlægger og indehaver Birgitta Sonn sad og syede sit eget børnetøjsmærke, Krutter.

Sidenhen voksede butikken – og mærket Knast by Krutter kom også til, ligesom sortimentet blev udvidet med flere tøjmærker, sko, interiør, plejeprodukter, legetøj og nips.

Således fortsætter Birgitta Sonn med at designe, producere og forhandle de to populære mærker, Krutter og Knast by Krutter.

Beholder webshops
“Engrossalget både til det danske og de udenlandske markeder vokser og kræver mere, så vi omstrukturerer og lukker den fysiske butik. Vi beholder vores webshops”, skriver Birgitta Sonn i opslaget.

Hvornår butikken helt præcist lukker er endnu uvist.

Men det bliver først i 2019, fremgår det af opslaget, hvor der også efterlyses personer, som kunne have lyst til at overtage de hyggelige lokaler, i en charmerende gammel bygning med skæve vinkler og knirkende gulve med masser af stemning.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.