Salling tænder julelysene på facaden den 2. november

Salling tænder julelysene på facaden den 2. november

Foto: Visitaarhus

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at et hav af forventningsfulde og glade mennesker mødes foran Salling og tæller ned i fællesskab, inden tusindvis af funklende julelys bliver tændt på stormagasinet.

I år sker det fredag den 2. november, hvor Salling fra klokken 19 inviterer til kæmpe lystændingsfest, hvor det også er muligt at se de dekorative julevinduer.

“Julen er en magisk tid i Salling, hvor vi i fællesskab med vores kunder skaber gode oplevelser. Vi kan ikke undgå at blive pavestolte, når så mange mennesker samles foran Salling for at markere starten på julen. Det er helt fantastisk”, siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling stormagasiner.

Foto: Visitaarhus

Peter A.G. er Sallings julegave
Der er lagt op til en fest med masser af god musik og julestemning, når Peter A.G. sammen med sin trio træder op på scenen og giver en minikoncert.

Her vil forsangeren fra Gnags sætte scenen med masser af populære hits, hvor alle kan synge med.

“Jeg er stor tilhænger af julen og alle de minder, julen bringer med sig. Så jeg glæder mig utroligt meget til at synge julen i gang under de smukke julelys. Forhåbentlig kommer min kærlighed til julen til at smitte”, siger Peter A.G.

LÆS OGSÅ: Strøget før ny lyshimmel med 700.000 funklende LED-lys

Julehygge fortsætter i stormagasinet
Når julelysene er tændt, og koncerten er forbi, flytter den gode julestemning ind i Salling, hvor der er pyntet op til jul.

Her er der alverdens smagsprøver, serveringer og julegodter på alle etager, hvor blandt andet Salling Super byder på lune æbleskiver.

Der er samtidig mulighed for at købe julelækkerier i form af æbleskiver og hjemmelavet gløgg under åben himmel på Salling ROOFTOP, hvor der også er smagsprøver på juleøl.

Program:

  • 10-19: Der varmes op til julehygge i Salling
  • 19: Lysene bliver tændt
  • 19.10: Peter A.G. spiller under julelysene
  • 19.35: Julehyggen fortsætter i Salling

Fakta om julelysene

  • Det koster 12 kroner i timen at have julelysene tændt
  • Julelysene er designet af lysfirmaet Sirius, der også er kendt for julebelysningen på Hotel D´Angleterre og for byens nye stjernehimmel, som tændes 9. november
  • Det tager to uger at sætte julebelysningen op
Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.