Sådan vælger du det rette maleri eller den perfekte plakat til børneværelset

Sådan vælger du det rette maleri eller den perfekte plakat til børneværelset

Børn elsker at kigge på billeder eller plakater med motiver de godt kan lide, dette kan være alt fra en sød elefant til en sej racerbil til drømme hesten. Uanset hvad dit barn kan lide, kan det være en god ide at bruge plakater og malerier som en del af boligindretningen på deres værelse. Derfor finder du her en række råd til, hvordan du vælger det rette maleri eller den rette plakat til børneværelset.

 

Overvej hvilken størrelse du ønsker

Det første du bør gå i gang med at overveje er hvilken størrelse plakat eller maleri du ønsker. Heldigvis for dig kommer malerier og plakater nemlig i et utal af forskellige størrelser, og du vil derfor alt kunne finde et maleri eller en plakat til den største, men også mindste, væg. Dette gør at du tideligt bør finde ud af hvilken væg du ønsker maleriet skal hænge på, og herefter måle op hvor stort du mener maleriet eller plakaten bør være. Ved du ikke helt hvor du skal lede efter plakater, kan du tage et kig hos Minida.dk, de forhandler nemlig plakater i alle størrelser, ligesom at mynewart.dk forhandler malerier i alle størrelser og farver.

 

Få lagt dig fast på en pris

Efter du har lagt dig fast på størrelsen, bør du også overveje hvor mange penge du egentlig har lyst til at bruge på en plakat eller et maleri. Her kan dine overvejelser blandt andet gå på at en plakat fra minida.dk typisk er en anelse billigere end et maleri. Herudover kan du også overveje at et større maleri ofte er dyrere end et mindre maleri, samt at et maleri malet af en kendt kunstner ofte koster mere end et maleri malet af en ukendt eller knap så kendt kunstner. Dette er gode ting at overveje, idet du ofte kan være nødsaget til at gå på kompromis med en eller flere af disse elementer, for at kunne få købet af maleriet eller plakaten fra minida.dk til at gå op.

 

Tænk over hvor lang tid det skal hænge oppe

Efter du har overvejet prisen, bør du overveje hvor langt tid maleriet skal hænge oppe. Et barn vokser hurtigt, og indretningen på børneværelset ændrer sig derfor også forholdsvist ofte. Dette gør også at det er sjældent at et billede eller en plakat hænger på børneværelset i flere år. Hvorimod billeder til stuen ofte hænge oppe længere tid. Af den grund kan du typisk også når du køber plakaten eller maleriet, være mindre grundig når det kommer til fx at undersøge kvaliteten, idet maleriet eller plakaten ikke skal hænge oppe i særlig lang tid. Tror du alligevel at barnet vil have det hængende oppe i lang tid, kan du typisk spørge ind til om hvilken maling og hvilket lærred der er brugt, og herefter undersøge kvaliteten af disse. Herudover er det også en klar fordel at få et toplak på dit maleri fra mynewart.dk, idet dette øger holdbarheden.