Sådan får du fingrene i de bedste babypakker

Sådan får du fingrene i de bedste babypakker

Når de to små blå streger viser sig på graviditetstesten, så er de fleste fyldt med glæde og begejstring. Ventetiden går ofte med at følge med i hvor stor baby nu er (nu på størrelse med en avokado), jordemoder- og lægebesøg samt kommentarer fra familie, venner og sågar fremmede, der viser en oprigtig interesse i, at en lille ny verdensborger snart skal se dagens lys. Midt i al denne forventningsfulde glæde, så kan det være, at man lige pludselig kommer i tanke om, at der også er noget, der hedder bleer, sutter, babymad og ammeindlæg. Og når du så går ind på nettet for at finde ud af, hvad der bedst at købe, så møder du en helt ny og ofte meget overvældende verden af alskens babygrej og tilbehør. Hvordan har man en jordisk chance for at vide, hvad der er godt, eller hvad der passer til ens lille vidunder, når man er novice? Her kommer de famøse babypakker ind i billedet.

Stort udvalg

En babypakke er en samling af små prøver på forskellige babyprodukter, som f.eks. bleer, sutter, skeer, vådservietter, legetøj og meget mere. Mange forskellige butikker laver og samler disse pakker, og de kan oftest fås helt gratis, hvis man går ind og bestiller dem på forhånd, og man henter dem med enten en synlig gravid mave eller lille baby i sin barnevogn. Dette gøres for at sikre, at der ikke er nogle, der udnytter de gratis tilbud.

Prøv før du vælger

Fordelen ved disse babypakker er, at du for det første ofte får noget babyudstyr, som du rent faktisk kan bruge, og som du derfor ikke behøver at gå ud og købe selv. Den anden gode ting er, at du kan afprøve ting som bleer og vådservietter fra forskellige producenter, så du let kan finde ud af, hvilke produkter der passer bedst til din baby.