Så er det atter istid på Aarhus Street Food

Så er det atter istid på Aarhus Street Food

Foto: Aarhus Streetfood

Isbutikken PopsicleAarhus Street Food – der efter ganske kort åbningstid måtte bukke under for sin egen enorme succes, og melde lukket på ubestemt tid, har nu atter fået fyldt op med is på hylderne.

“Montren er proppet og vores lille is-biks er åben igen – og nu lukker vi aldrig”, forlyder det fra den lille isbutik, der tilbyder lækker kvalitetsis til både store og små.

“Alle is er 100 procent hjemmelavede på vores mikro-fabrik i Garagen – det er fløde og sorbet is uden alle mulige fancy dikkedarer”, forlyder det fra Aarhus Street Food.

Popsicle åbnede i starten af juni, men måtte efter ganske kort tids åbning melde lukket- simpelthen, fordi butikken var blevet løbet over ende af kunder, der alle ville sætte tænderne i den lækre is.

“Pludselig blev det sommer, så vores produktionslokale kunne ikke følge med. Vi havde forventet at sælge 3-400 is om dagen, men solgte tættere på 1000,” fortalte direktør for Aarhus Street Food, Britt Vorre, dengang til Smag Aarhus.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.