Storslået familieforestilling har premiere i aften

Storslået familieforestilling har premiere i aften

Foto: Det Kgl. Teater

Kæmpe slag, sværd, skibe, action, smukke møer og masser af vikinger. Røde Orm er årets helt store udendørs teateroplevelse for hele familien.

Hver aften er der plads til 3500 publikummer i alle aldre. De vil opleve højspændt drama, drabelige slag og magisk underholdning i det helt store format med kæmpe scenografi, vilde kostumer og en vikingehær af medvirkende.

Alt sammen sættes i scene på det 13.000 kvadratmeter store græsbeklædte tag over Moesgaard Museum – en gigantisk scene for fortællingen om Røde Orm – et ægte vikinge-eventyr om mod, kærlighed, sværdkampe og kongemagt.

Røde Orm er eventyret om en ung vikingehøvding, der gennem magt-og sværdkamp drager på en heroisk rejse mod sin forelskelse, kongens datter. Røde Orm kommer på et begivenhedsrigt eventyr, der fører ham på vikingetogter gennem Europa og Mellemøsten, inden hans rejse ender ved Harald Blåtands borg i Jelling, hvor det endelige opgør skal tages.

Også for børn
Røde Orm er en familieforestilling fra 7 år, og børn er meget velkomne afhængigt af, hvor følsomme de er overfor lyd, effekter, heste og lign. Arrangørerne opfordrer til, at du på forhold overvejer, pm de 150 minutter, forestillingen varer, er for lang tid for dine børn Og om forestillingens start og sluttidspunkt klokken henholdsvis 20.30 og 23 er for sent i forhold til puttetid.

Forestillingen er blevet til i et unikt samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Moesgaard Museum og Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.