Aarhus børn inviteres til at donere aflagt legetøj til Red Barnet

Aarhus børn inviteres til at donere aflagt legetøj til Red Barnet

Foto: Arnold Busck Aarhus

Når stjernehimlen tændes over Strøget fredag den 9. november får Arnold Busck Aarhus i Ryesgade besøg af julemanden og hans kone, der begge er frivillige ved Red barnet.

Julemanden har medbragt en tom sæk, hvor byens børn kan aflevere legetøj, som de ikke bruger mere og har lyst til at give videre.

Det indsamlede legetøj vil blive solgt i Red Barnets Butik på Park Allé.

“Sidste år havde vi et lignende samarbejde, og vi var positivt overrasket over, hvor mange børn der hilste på vores julemand og kone. Selvom der ikke blev doneret mange gaver, var det en succes, for der kom flere forbi butikken i de efterfølgende dage. Det vigtigste for os er at give glæden videre til børnene, for det er jo de vores indsats – og julen – handler om”, siger Inge Merete Barner fra Red Barnets butik på Park Allé.

Hjælpen er dobbelt
I Red Barnets butik kan man købe en billig julegave, og pengene går dernæst til Red Barnets aktiviteter i Danmark og resten af verden.

I Arnold Busck finder man desuden bogmærker med stregkoder, i hele november og december, så man kan lægge et støttebeløb til Red barnet oven i juleindkøbet.

Det er muligt at donere gaver til Red Barnets butik fredag den 9. november klokken 16.30-19 i Arnold Busck Boghandel Aarhus, Ryesgade 3, 8000 Aarhus C.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.