Nyt tilbud: Gå til gokarting i Racehall

Nyt tilbud: Gå til gokarting i Racehall

Foto: Racehall.

Det vrimler med nye tilbud på hjul til børn i Aarhus. Det seneste skud på stammen er gokarting.

Hvis du har børn i alderen 6-16 år, er der nu en ny mulighed for at få brændt krudtet af. DMKA, Djurslands Motor Klub Autosport, tilbyder i samarbejde med Racehall sportsgrenen gokarting. Det foregår på Racehalls baner, som du finder på Hasselager Centervej 30, 8260 Viby J.

Når de nye hold starter op, er der mulighed for at gå til karting hver søndag. En træner instruerer børnene om god køreteknik, mens de samtidig lærer om sportens flagregler. Efter tredive minutters kørsel vil træneren give børnene feedback på deres præstationer på banen. Sideløbende med træningen vil forældre blive tilbudt møder, hvor der bliver uddelt informationer om gokarting, herunder proper teknik og opsætning.

Prisen er i alt 1.375 kroner, hvor de 375 går til et medlemskab af DMKA, mens de resterende 1.000 betales månedligt og går til selve dyrkelsen af sportsgrenen. Prisen inkluderer træner, feedback, forældremøder samt nødvendigt udstyr. Hvis du ønsker at læse mere om muligheden for at få de unge ud på racerbanerne, kan du finde flere oplysninger her.