Pynt børneværelset med kreative plakater

Pynt børneværelset med kreative plakater

Skal du finde god dekoration til barnets værelse, er plakater en effektiv måde at sørge for, at væggene i hvert fald bliver flotte at kigge på. Du kan scrolle gennem et stort udvalg af plakater til børn på denne side og finde alt lige fra sjove plakater med dyr til alfabeter og gamer plakater. Mulighederne er mange, når det gælder plakater til børn, så sørg for at vælge rigtigt.

Lær alfabetet med kreative plakater

Som sagt kan du nemt finde alfabeter på plakatform, der hjælper dit barn med at lære alle bogstaverne på en sjov måde. For hvor du kan finde sort-på-hvid-alfabeter, der måske er lidt kedelige i et barns øjne, er der også masser af kreative alfabeter med sjove dyr eller farvede bogstaver. Fx kan du finde plakater, hvor vokalerne er røde, mens konsonanter skifter i farve.

Plakater kan for resten fås i flere forskellige størrelser. Er det vigtigt, at barnet kan identificere bogstaver eller detaljer, bør du overveje større formater, fx 50×70 cm.

Plakater med dyr er god vægpynt

Plakater kun med dyr er god vægpynt, der i modsætning til alfabeter også kan pryde væggene hos lidt ældre børn. Her finder du både simple dyredesigns af fx giraffer eller elefanter og flotte, detaljerede akvarelmalerier, tegninger og billeder af ditto. Populære plakater på dén front er vintage plakater, der er genoptryk af flere ældre plakater brugt fx af zoologiske haver.

Hæng plakater op i ramme – eller lav billedvæg

Når du skal anrette plakaterne i barnets værelse, kan du hænge dem op i en ramme, så de er nemme at flytte rundt på og med tiden kan gemmes væk længe uden at blive beskadiget af støv. Alternativt kan du købe en masse plakater og så lave en billedvæg i barnets hjem, der lidt som en collage giver en helhed ud fra flere enkeltdele. Så vær lidt kreativ – det betaler sig.