Hør skuespiller Jacob Madsen Kvols fortælle om Narnia

Hør skuespiller Jacob Madsen Kvols fortælle om Narnia

Foto: Mai Lykke / Kids Aarhus

I aften er der premiere på “Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet”, som er årets familieforestilling på Aarhus Teaters Store Scene.

Forestillingen er allerede inden den overhovedet har haft premiere, en kæmpe succes, idet teateret kunne melde udsolgt allerede 14 dage før forestillingen overhovedet havde premiere.

Skuespiller ved Aarhus Teater, Jacob Madsen Kvols, spiller løven Aslan i forestillingen.

I videoen herover fortæller han om, hvad “Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet” handler om, og afslører lidt om, hvad I har i vente.

Gode råd til de yngste teatergængere:
Narnia er beregnet til børn fra cirka 6 år. Aarhus Teater anbefaler, at I forbereder jer hjemmefra på at skulle i teateret – for det kan godt være en intens oplevelse.

  • Snak om forestillingen hjemmefra: Forbered den unge teatergæst på, at teatret er en levende oplevelse. Det kan også være en overraskende stærk oplevelse.
  • Man kan være i tvivl om faren og spændingen er ægte, når man mærker levende mennesker stå på scenen.
  • Småsnak og kommentarer kan sagtens vente – man risikerer alt for nemt at gå glip af noget. Og vi kan ikke spole tilbage.
  • Kom i god tid, find jeres pladser og få det hele ind. Så er sanseapperatet også klar til selve forestillingen.
  • I må gerne hygge med slik, men overvej om de søde sager distraherer fra teateroplevelsen og måske ville blive nydt mere før forestillingen eller i pausen.
  • Toilet: Gå hellere en gang for meget end for lidt, før forestillingens start. Man kan altid forlade salen – bare være diskret så de andre i salen ikke forstyrres i deres oplevelse.

Du kan på Aarhus Teaters hjemmeside få flere tips til, hvordan I kan forberede jer på den store og intense oplevelse hjemmefra.

 

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.