Populær børnetøjsbutik rykker til Egå

Populær børnetøjsbutik rykker til Egå

Foto (fra den tidligere butik på Silkeborgvej): Babydk.dk

Børnetøjsbutikken Babydk rykker i denne uge fra Silkeborgvej i 8000 til Gåseagervej 6 i Egå, hvor butikken kommer til at dele parkeringsplads med populære butikker som Tendens og Rikke Solberg.

“Vi vil hos Babydk gerne give vores kunder en oplevelse udover det sædvanlige, og samtidig opfylde deres behov til fulde. Og det er jeg overbevist om, at vi kan med vores nye beliggenhed på Gåseagervej, siger Julie Hagge, der startede butikken i 2016.

“Cirka 70 procent af vores kunder kommer kørende til os i bil. I Egå kan de let og hurtigt komme til og fra butikken direkte fra Grenåvej, som ligger fem minutter fra motorvejen”, siger Julie Hagge.

Alt til baby, mor og far
“Derudover kan vores kunder nu samle alle deres indkøb et sted. De kan både handle tøj til mor hos Rikke Solberg, lækkert interiør hos Tendens og By Klip Klap – og når far bliver træt af at se på babytøj, kan han gå over og se på biler hos Sejer Jensen”.

Babydk blev startet i 2016 af Julie Hagge, som har mere end ti års erfaring fra retail- og detailhandelsbranchen.

I dag driver hun butikken sammen med en partner og to ansatte.

Babydk åbner på den nye adresse fredag den 18. august klokken 10.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.