Pixizoo Plus – en kundeklub som giver fordele til hele familien

Pixizoo Plus – en kundeklub som giver fordele til hele familien

Foto: Pixabay.

En travl hverdag med familie og børn kan nogle gange være hektisk, og der er mange ting man skal have styr på. Derfor har Pixizoo lavet en kundeklub, som giver mange fordele til forældre med små børn.

Pixizoo Plus er den bedste kundeklub for familien med små børn, da et medlemskab indeholder utrolig mange fordele, som kan gøre hverdagen lidt lettere. Du får eksempelvis gratis fragt på alle varerne, uanset om det er stofbleer, sutter, legetøj eller noget helt andet, I lige står og mangler. Det bliver hermed hurtigt og nemt at få bestilt produkter hjem, uden man skal betale ekstra for at få det sendt.

Hos Pixizoo finder du konkurrencedygtige priser på alle varerne, men som Pixizoo Plus-medlem får du ekstra gode priser og tilbud. Derudover er der bonuskroner at optjene på næsten alle varer. Det vil sige, at når du har købt en vare med bonuskroner, kommer de ind på din Plus-konto, og så kan du bruge dem på dit næste køb. Du sparer dermed endnu mere næste gang, du bestiller nogle varer hos Pixizoo, og man opnår derfor altid en ekstra værdi, når man handler som Pixizoo Plus-medlem. 

Endnu flere fordele
Udover de økonomiske fordele, er der også en række andre fordele at finde som medlem af Pixizoo Plus. Der er blandt andet en udvidet reklamationsret på 4 år på de varer, som er købt, imens man er Plus-medlem, og så længe medlemskabet varer. Du har derfor mulighed for at reklamere over en vare i dobbelt så lang tid, end hvis du handler som almindelig kunde. Ydermere finder du også en række fordele hos Pixizoos samarbejdspartnere, der eksempelvis byder på gode rabatter. Der arbejdes hele tiden på at finde nye fordele og samarbejdspartnere, så du som Pixizoo Plus medlem altid får mest muligt ud af dit medlemskab.

Man får rigtig mange fordele som Pixizoo Plus medlem for få penge. Du får det hele for kun 39 kr. om måneden, og der er ingen binding, så du kan altid nemt og hurtigt melde dig ud igen. Pixizoo Plus er den optimale kundeklub for familier med små børn.