6 lækkerier på byens nye kaffebar

6 lækkerier på byens nye kaffebar

Foto: Pixabay

SPONSORERET: Kaffebaren Pascucci slog i onsdags dørene op i Bruuns Galleri. Her er seks ting på menukortet, familien skal smage. 

Er barnevogne blevet lidt tung, eller skal ungerne bare forkæles med lidt sødt til ganen? Så skal I stikke forbi den spritnye kaffebar Pascucci, der ligger på 1. sal i Bruuns Galleri. Vi giver dig her seks sikre hits til store og små på byens nye kaffebar.

Den på kolbe
Du har helt sikkert hørt om det, og måske har du endda også smagt det: Kaffe lavet på kolbe. Den nøje afmålte kaffeoplevelse er blevet yderst populær, og du kommer naturligvis heller ikke udenom den på Pascucci. Her får du V60 kolbe-kaffe for kun 30 kroner under overskriften “Cup of Excellence” – og så er den endda brygget på økologiske bønner. Som en ekstra bonus kan du følge med i baristaens arbejde bag disken, når din kolbekaffe laves efter en opskrift, der kræver yderst præcise doseringer af både kaffe og vand.

Den kolde
Iskaffe er og bliver en favorit, og det vil Pascuccis version uden tvivl også blive. På byens nye kaffebar mikses kaffen med sirup, frisk mælk og fløde, indtil iskaffen har den rigtige konsistens. Det kræver tid og kærlighed, og det kan smages! Kaffebaren har døbt deres signatur-iskaffe sorbeto al café, og den har en blød konsistens og en god balance mellem sødme og espresso-smag. Med andre ord er den anderledes fra den traditionelle iskaffe, der består af et frisk espresso-shot med is. Du kan slubre den søde sorbeto i dig for 38 kroner, og det er helt okay at bestille én til.

Den alternative
Trak shoppeturen ud og blev det dermed for sent til en kop klassisk koffein-kaffe, tilbyder Pascucci et alternativ, som du med garanti ikke har smagt før: En Barley-kaffe lavet på byg. Den unikke kaffe smager mildere end almindeligt kaffe, og du kan lige ane korn-noterne i smagen. Du kan få et espresso-shot på byg for bare 23 kroner, og tilføjer du sukker sukker, har du en rund og lækker drik helt uden koffein-rusen. Et anderledes alternativ til den almindelige koffeinfri kaffe, som du selvfølgelig også kan få hos Pascucci, hvis det er det, du er til.

coffee-206142_1280 - PIXABAYU

Den cremede
Er du også vild med den smoothie-lignende drik frappé, der er toppet med flødeskum? Så går du ikke forgæves hos Pascucci. På kaffebaren går drikken under navnet frappo, og du kan få fingrene i den for 38 kroner. Vælg selv om du vil have én med jordbær, banan, chai eller som noget helt specielt matcha. Det asiatiske grønne te-pulver er her lavet til en sirup, der får din frappo til at smage friskt og næsten sundt.

Den søde
Når italienerne skal have dessert, er det SØDT. Til den søde tand lokker Pascucci med den italienske vaniljecreme confuso, der minder lidt om flødeskum, bare fastere i konsistensen og sødere i smagen. Confusoen kan bruges som erstatning til flødeskums-topping på for eksempel frappoen, men hvorfor ikke prøve en ægte italiensk dessert-klassiker i form af en caffe confuso til en tilbudspris på 25 kroner (normalprisen er 38 kroner)? Her får du serveret et espressoshot med den søde vaniljecreme toppet ovenpå. Kaffen spises med en ske, og det stærke espresso-shot komplimenterer confusoen godt.

Den forfriskende
Trænger du til en kold forfriskning uden spor af kaffe, kan du for bestille Pascuccis økologiske iste. Køl ned med den friske drik, som du kan få enten med grøn te, fersken eller lemon. Er sukker bandlyst, kan du også få en sukkerfri variant. Isteen koster 30 kroner, og skal der lidt mere power på, kan du prøve kaffebarens økologiske juice på flaske i stedet til samme pris. Her kan du lade dig friste af blandt andet ananas, æble-ingefær og blåbær. Det perfekte energiboost til dig, der ikke drikker kaffe!

SPONSORERET INDHOLD