Ny kaffebar i Bruuns Galleri får egen børnemenu

Ny kaffebar i Bruuns Galleri får egen børnemenu

Foto: Caffé Pascucci

SPONSORERET: Den nye Caffé Pascucci i Bruuns Galleri har egen børnemenu til de mindste og masser af økologi.

En kaffebar behøver ikke kun servere espresso og Flat Whites til mor og far. Onsdag den 20. september åbner den italienske Caffé Pascucci i Bruuns Galleri med en stribe lækre kaffevarianter på menuen, og kaffebaren får som noget usædvanligt sin helt egen børnemenu.

“I Italien har italienerne som regel børnene med på kaffebar, og derfor er det helt naturligt for at os at have en børnemenu. Hos os er hele familien velkommen, og vi håber at både store og små tager godt imod byens nye kaffebar,” siger bestyrer Cecillie Skytte Sears.

Kaffebaren, der også får masser af økologi på menuen, kommer til at ligge på første sal ud mod udgangen til Jægergårdsgade lige ved Sketchers-butikken.

Usædvanlige varianter
Byens nye kaffebar har dog ikke kun lækkerier til de mindste. I kraft af det italienske bagland får kaffebaren en række usædvanlige kaffevarianter på menuen, som ikke er set før i Aarhus.

Mor og far kan eksempelvis smage en Barley Espresso lavet på kornsorten byg med tilsat sukker eller en spicy Ginseng Coffee i form af en espresso med den sunde ginseng-rod. Folk med en sød tand kan bestille en Caffe Confuso, der består af en espresso toppet med vaniljecreme, og hvis man har brug for et skud sundhed, skal man bestille en økologisk Matcha Chai.

Hvis man er til hip kolbekaffe, byder Caffé Pascucci på håndbrygget Burundi Cup of Excellence filterkaffe til 25 kroner eller i en V60-kolbe til 30 kroner. Til den lille sult serverer kaffebaren desuden forskellige typer kage og brød som eksempelvis snegle, træstammer og boller, ligesom man kan sætte tænderne i en klassisk italiensk tiramisu og et udvalg af konditorkager.

Elegant design
Den italienske kafferister Pascucci har lagt navn til mere end 700 kaffebarer verden over, men det er første gang, at kaffebaren åbner i Aarhus.

Den elegant designede kaffebar med interiør af messing og marmor kommer til at ligge med 16 siddepladser under et stort ovenlysvindue i Bruuns Galleri, og personalet er lige nu ved at færdiggøre den sidste træning, så de kan levere en knivskarp service fra dag ét.

“Vi har mange ting på menuen lige fra traditionelle kaffevarianter til te, iskaffe og coldbrew. Derfor gør vi meget ud af at give en god service og rådgive kunderne, så de får den rigtige kop, uanset om de har lyst til en stærk espresso fra morgenstunden eller varm chokolade til familiens yngste,” siger Cecillie Skytte Sears.

Åbningstiderne bliver hverdage fra kl. 8-20 og i weekenden fra kl. 10-17. Caffé Pascucci slår første gang dørene op onsdag den 20. september kl. 8.00 og byder på en række gode åbningstilbud og smagsprøver på kaffe og kage, ligesom man kan deltage i en konkurrence om et års forbrug af kaffe.

Find Caffé Pascucci på Facebook her