Ny legetøjsbutik får særlig dør til børnene

Ny legetøjsbutik får særlig dør til børnene

Foto: Karrusella

Balloner, børnedør og Tattoo Bar er på programmet, når Aarhus nye børne- og legetøjsbutik Karrusella åbner i Badstuegade på fredag den 16. juni.

Og en helt særlig ting ved den nye butik er børnedøren, en lille dør som kun børn (og meget små voksne) kan komme ind af.

Populær indgang
”En af de helt særlige ting ved at besøge Karrusella-butikken i København er børnenes egen lille dør. Den vækker begejstring i butikken på daglig basis. Derfor var en lille børnedør selvklart noget af det første, vi fik lavet til den nye Karrusella-butik i Aarhus, og den står nu klar til at lukke rigtig mange søde børn ind fra på fredag”, siger Signe Bentel, der er indehaver af de to Karrusella-butikker i København og Aarhus.

Karrusella sælger både børnetøj og legetøj. Butikken sammensætter et særligt udvalg af tøj og artikler til børn, der kan bruges i dagligdagen.

Samme koncept
Konceptet er det samme som i København, ligesom butikken vil komme til at have de samme mærker.

“Det er rigtig vigtigt for os, at vi formår at tilbyde kunderne det samme håndplukkede udvalg i både København og Aarhus. Den samme gode stemning og oplevelse, samt service er også unik for Karrusella, og det viderefører vi i Latinerkvarteret”, siger Signe Bentel.

Tatoo Bar og balloner
Karrusella har åbent fra klokken 10-18 på åbningsdagen, og dagen igennem vil der være balloner og små godteposer til alle børn, der kommer forbi.

For de modigste er der Tattoo Bar, hvor man kan komme hen og blive tatoveret med en sej, sjov eller nuttet tatovering.

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.