Ny isbar satser stort med gourmet-softice

Ny isbar satser stort med gourmet-softice

Foto: Mammis Gelato

Softice har i mange år været præget af dårlig kvalitet og tarvelige råvarer, men ikke længere.

Som nogle af de første i Aarhus har isbaren Mammis Gelato på Rosensgade lanceret gourmet-softice, lavet af ingredienser af høj kvalitet. Isbaren er åbnet for et par måneder siden.

“Vi har først taget softice ind nu, fordi vi ikke vil gå på kompromis med smagen. Vi fandt den helt rigtige i Italien, hvor vi nu får softicebase fra,” siger medejer Helle Schmidt fra Mammis Gelato til Smag Aarhus.

Lækre toppings
Softicen er lavet på letmælk, skummetmælkspulver og fløde, og har en vaniljesmag med cremet konsistens. Isbaren tilbyder også toppings på softicen, og også de er valgt med omhu.

“Vi har valgt kun at tilbyde kvalitetstopping til vores softice. Det betyder, at vi kun benytter chokolade fra producenten Callebaut i Belgien,” siger Helle Schmidt.

Toppingen fås både i form af chokolademix med kugler af mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade, chokoladestykker af mørk chokolade og crunchy mandelkrokant.

Prisen for en lille softice er 27 kroner, mens en stor koster 35 kroner. Topping koster 6 kroner.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.