Ny fysioterapiklinik satser på gravide

Ny fysioterapiklinik satser på gravide

af -
Foto: livmedlaura.dk

“Liv med Laura” er navnet på det nye tiltag hos Hasle Fysioterapi, som har kost, graviditet og træning i fokus.

31-årige Laura Lærke Linhave er kvinden bag “Liv med Laura“, og hun ønsker med sin nystartede virksomhed at være vejviser for kvinder, når det kommer til kost og træning – både før, under og efter graviditeten. Nogle af de helt centrale elementer i “Liv med Laura” er jordnær kost, graviditetsvejledning og kvalitetstræning.

“Jeg har tit tænkt på, at der mangler noget kvalitetsvejledning her i Aarhus. Jordmødrene er super kompetente, men de fortæller næsten ikke noget om ernæring eller fysisk aktivitet, og det synes jeg er vigtigt,” siger Laura Lærke Linhave til Lokalavisen Aarhus.

Laura Lærke Linhave ønsker at tilbyde kvinder vejledning af høj kvalitet og faglighed. Hun har selv en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og har ligeledes været i gang med jordemoderstudiet.

Kickstartsevent 
Laura Lærke Linhave vil skyde “Liv med Laura” i gang med et event for kvinder, der enten vil være gravide, er gravide eller er på barsel. Eventet vil have fokus på fysisk, social og mental sundhed og i den forbindelse byde på jordnær og faglig vejledning.

“Eventet indeholder et oplæg omkring de sundhedsmæssige fordele ved at være aktiv under sin graviditet. Deltagerne får også nyttig viden omkring sund kost, graviditet og amning,” fortæller Laura Lærke Linhave til avisen.

Eventet hos “Liv med Laura” afholdes den 26. september 2016, klokken 19-20.30. Tilmelding til arrangementet sker på laura@livmedlaura.dk. Der er plads til 50 deltagere. Du kan læse mere om “Liv med Laura” her.