Nu kan I snart lege på toppen af Salling

Nu kan I snart lege på toppen af Salling

Foto: Salling

Så er der ikke længe til, at den længe ventede ROOFTOP garden på toppen af Salling åbner.

Nu er der nemlig sat en dato på åbningen, og det bliver fredag den 25. august, du og familien kan tage elevatoren op til allerøverste etage af stormagasinet og opleve 360 graders panoramaudsigt ud over Smilets By, set fra Sallings tag.

Alle er velkomne
Salling selv kalder den nye rooftop garden for “en spektakulært bypark på toppen af Aarhus – et frirum, hvor alle er velkomne”.

Byens nye bypark har storslået panoramaudsigt over hele Aarhus, et frodigt væksthus med loungeområde og cafe, en angstprovokerende glasrampe 25 meter over strøget og en friluftsscene, hvor artisterne kan optræde under åben himmel.

Børnevenlige indslag
Åbningsweekenden byder på masser af underholdning og hyggelige aktiviteter, og åbningen ligger da også ganske passende i forbindelse med åbningen af Aarhus Festuge.

Blandt de børnevenlige indslag i Sallings rooftop garden i åbningsweekenden er show med festugens to catalanske katte.

Tagterrassens åbningstider følger Sallings øvrige åbningstider, som den 25. august er fra klokken 10-20.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.