NorthSide: Ikke indrettet til børn 

NorthSide: Ikke indrettet til børn 

Foto: Jonatan Nothlev/Northside Festival

I weekenden rammer årets allerstørste aarhusianske musikfest, Northside.

Og det er da fristende at finde billetten frem og pakke sin baby i barnevognen, smække høreværn på de små ører og sætte kursen mod fede rytmer og kolde øl.

Men overvej alligevel en ekstra gang, om du ikke skulle booke mormor og morfar til babysittertjansen, før du begiver dig mod Ådalen.

Ikke indrettet til børn
For selvom det fremgår af NorthSides hjemmeside, at børn og unge er meget velkomne på Northside, så pointerer festivalens talsmand, John Fogde, at festivalen ikke er målrettet små børn.

”Forældre kan sagtens have en rigtig god weekend på NorthSide med deres børn. Men man skal være bevidst om, at vi laver ikke en decideret børnevenlig festival. Der er ikke noget for børn at lave på festivalen, altså ingen særlige områder, og der er heller ikke decideret børnevenlig mad nogen steder”, siger John Fogde.

Under 12 år gratis
Han fortæller, at man fra festivalens side opfordrer festivalgængerne til ikke at have børn med efter klokken 20.

På Northside.dk fremgår det, at børn og unge er meget velkomne på NorthSide, og er man under 12 år, er det gratis at komme ind ifølge med en betalende voksen.

Der er ikke særlige børne- og ungdomsbilletter.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn og unge under 15 år være ifølge med en voksen.

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.