Naturhistorisk Museum inviterer til julemandens værksted på søndag

Naturhistorisk Museum inviterer til julemandens værksted på søndag

Foto: Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum Aarhus kan du og resten af familien på søndag, hvor det er 2. søndag i advent, opleve ægte julestemning i Julemandens værksted.

Her er der mulighed for at lave det flotteste julepynt med naturmaterialer, som I kan tage med hjem til huset eller juletræet.

I kan udfolde jeres kreativitet og lave nisser af kogler, trænisser, muslingenisser, pelsbolde, fjerdyr og istapper af papir.

Kalender og nissedrillerier
I kan også være med, når museets nisseekspert åbner dagens låge i den store naturhistoriske julekalender, som foregår i den hyggelige “nissehule” i AnimaliA.

Bag hver låge gemmer sig en nissegenstand, som nisseeksperten bruger til at fortælle om virkelighedens nisser, spændende nisseoplevelser og om museets naturhistoriske forskning i nisser. Hele december har nisserne desuden travlt med at drille på museet.

Ting bliver pludselig væk og udstillingerne ligner ikke altid sig selv.

Nissekalenderen henvender sig primært til de 4-6-årige. Dagens nissehistorie tager omkring 20 minutter.

Aktiviteterne er gratis og kræver ingen tilmelding. Museet har altid gratis adgang for børn og unge under 18 år.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.