Aarhus Motion sender 1200 børn ud på årets sjoveste løbetur

Aarhus Motion sender 1200 børn ud på årets sjoveste løbetur

SPONSORERET Lørdag den 23. juni tager 1200 børn i alderen 0-14 år de første skridt på noget af den rute, som dagen efter bliver indtaget af tusindevis af voksne løbere.

Den lørdag går starten nemlig på name it Børneløbet, som i år afholdes for femte gang.

“Vi tør godt love, at det bliver en helt særlig dag for børnene. Det bliver en festlig dag med 1200 søde børn, som giver den gas på løberuten, hvor der vil være en fantastisk god stemning med konfetti, søde maskotter, der giver high fives, flotte t-shirts, balloner og ikke mindst en mega sej medalje”, siger Christina Vesterlund Olesen, der er event- og marketingkoordinator hos Aarhus Motion.

Dagen efter er det så de voksnes tur til at spurte, når starten går for de 12.000 løbere, som deltager i BESTSELLER Aarhus City Halvmaraton.

To distancer
Allerede nu er 500 ud af 1200 billetter til name it Børneløbet solgt.

”Det er meget imponerende, at vi allerede har solgt 500 billetter, og det tyder på, at løbet bliver helt udsolgt. Prisen stiger den 1. maj, så mon ikke der kommer en del tilmeldinger op til prisstigningen”, siger Christina Vesterlund Olesen.

Der er stadig 700 ledige billetter – og de koster 149 kroner frem til 1. maj, hvorefter prisen stiger til 169 kroner.

De små løbere kan vælge mellem to distancer, enten 1,5 km eller 3 km, hvilket betyder, at de børn, der skal løbe 3 km, skal løbe ruten to gange.

Det afvikles i området omkring Rådhusparken, hvor det store halvmaraton skydes i gang dagen efter

name it er sponsor
Børneløbet holdes i samarbejde med børnetøjsbrandet name it.

For de små deltagere er der masser af hygge sig med både før og efter løbet.

I start- og målområdet underholder maskotvennerne Birdy og Louie, som er Aarhus Motion og name its ambassadører for løbet.

De to venner hepper på de mange seje børneløbere, og de sørger sammen med en masse andre af byens maskotter for, at der bliver skabt en helt speciel stemning på ruten.

Afspærret rute
Ruterne befinder sig i området omkring Rådhusparken og Frederiks Allé, hvor der vil være distancer alt efter alder og niveau.

Alle børn i alderen 0-14 år kan være med.

Der er forskellige startgrupper, og i år er der både mulighed for, at børn kan løbe med deres forældre – og uden.

Lækre goodiebags
Inden løbet starter får alle børn udleveret en name it T-shirt, som de kan løbe i.

Og bagefter får de et diplom og en medalje med logo og årstal som et stolt minde for deres præstation og en overraskelsespose fuld af lækre ting

RUSH heppezone
På sidelinjen sørger det sejeste team fra Rush for at heppe på børnene igennem en lang festzone med balloner, musik og højt humør.

Samtidig udlodder RUSH også en børnefødselsdag til en sej løber, som er tilmeldt inden den 1. maj.

Dette får du:

 • Kvalitets T-shirt fra name it
 • Sej medalje
 • Overraskelsespose
 • Navn på startnummeret
 • Sikker, afspærret rute
 • Væske på ruten og i mål
 • Chip tidtagning
 • Frisk frugt
 • Flot diplom
 • Underholdning hele dagen
 • Mulighed for at møde alle byens maskotter
Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.