MotorikMagi for de små i DGI-Huset i efterårsferien

MotorikMagi for de små i DGI-Huset i efterårsferien

Foto: Bobles

I weekenden den 20. og 21. oktober forvandles hverdagens gøremål til motorisk sjov, når de 1-6-årige inviteres til MotorikMagi i DGI-Huset til lyden af de populære YouTube-fænomener Popsi og Guitar-Krelle.

De fleste forældre ved sikkert allerede, at en god motorik er én af grundstenene i et barns udvikling.

Men tanken om at føje daglig motoriktræning til to-do-listen kan virke uoverskuelig for mange forældre.

Derfor inviterer Børneulykkesfonden, designvirksomheden bObles og magasinet Vores Børn til MotorikMagi i efterårsferien – en sjov og motorisk udfordrende dag for hele familien.

Sang og bevægelse
Foruden en sjov dag er formålet med MotorikMagi at vise, at fokus på motorikken i hverdagen ikke behøver at tage ekstra tid.

Til MotorikMagi vil der være forskellige stationer med motoriske udfordringer, som barnet skal klare sig igennem.

Familierne får tips, tricks og inspiration til, hvordan man kan inkludere flere motoriske udfordringer i hverdagen – en af dem kan for eksempel være at stå på ét ben, mens man børster tænder.

Sjov med Popsi og Guitar-Krelle
Foruden masser af motorisk sjov kan børnene få gang i hele kroppen med de populære YouTube-fænomener, Popsi og Guitar-Krelle.

Sang-duoen er på kort tid blevet populær blandt de mindste med deres børnevenlige univers og medrivende musik og sanglege.

Koncerten og aktiviteterne er tilrettelagt for børn i alderen 1-6 år, men alle er velkomne til at deltage.

Billetterne koster 75 kroner pr. person i forsalg eller 99 kroner i døren, hvis der fortsat er billetter.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.