Alternativ mødregruppe: Hygge og selvudvikling for kvinder på barsel

Alternativ mødregruppe: Hygge og selvudvikling for kvinder på barsel

Lykke Viktoria Hammer fra Mødre Mødes. Foto: Privat

Rigtig mange nybagte mødre deltager i en mødregruppe, når de er på barsel. Og nu melder en ny type mødregruppe sig på banen.

Nemlig den alternative mødregruppe”Mødre Mødes”, som, ifølge kvinderne bag, er en traditionel mødregruppe og personligt selvudviklingsforløb i et.

“Mødre Mødes er alternative mødregruppeforløb, som rækker udover, videre og dybere end det, som det kommunale tilbud allerede tilbyder, kvinder i Danmark”, forklarer Lykke Viktoria Hammer, der er den ene af de to kvinder bag “Mødre Mødes”.

Hun kommer med en baggrund som astrologisk terapeut, kaospilot, yin-yogaunderviser og har en uddannelse som  familiemaster.

Lykke Viktoria Hammer har følgeskab af ammevejleder, coach og doula Astrid Givard fra “En anden start”.

Hygge og selvudvikling
Ifølge Lykke Viktoria Hammer er den nye mødregruppe, som starter op i oktober, “en nærende og balanceret kombination hygge og selvudvikling for kvinder på barsel”.

“Fokus for mig med Mødre Mødes er at styrke og støtte den individuelle kvindes bevidsthedsudvikling i rollen som nybagt mor i et trygt og ligeværdigt fællesskab med andre kvinder i samme situation og i nærende, smukke og skønne omgivelser”, siger Lykke Viktoria Hammer, som byder indenfor i idylliske rammer i Larven mellem Silkeborg og Aarhus.

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.