Mød Mitzie Mælkebøtte på Officerspladsen i weekenden

Mød Mitzie Mælkebøtte på Officerspladsen i weekenden

Foto: Mitzie Storytelling

I indledning af Aarhus Festuge spiller det nystartede børneteater Mitzie Storytelling på Officerpladsen ved ARoS.

Det sker på lørdag og søndag den 8. og 9. september klokken 10-17.

“Mitzie Storytelling er et lile nystartet pop-up børneteater fra Aarhus, der fokuserer på børns kreativitet, selvtillid og samarbejdsevne. Alle eventyr er unikke, idet børnene designer deres eget eventyr”, fortæller Mitzie Mælkebøtte, der privat går under navnet Rhiannon Ursell-Smith.

Børnene får lov til at tegne deres egen ø og bestemme, hvilke monstre de skal bekæmpe og hvilke magiske væsner, de skal hjælpe.

“Hvert barn får en superkraft og må arbejde sammen for at bekæmpe monstrene og finde skatten”, siger Mitzie Mælkebøtte, som faciliterer legen og spiller de forskellige monstre og magiske væsner ved at bruge udklædning og bamser.

Foto: Mitzie Storytelling
  • Et eventyr tager cirka en time og er gratis for børn mellem 5-10 år.
  • Der er begrænsede pladser, idet der max kan være 10 børn til hvert eventyr, så ønsker man at være med skal man møde op ved Mitzie Mælkebøttes telt klokken 9.45, 11.45, 13.45 eller 15.45

 

Mai Lykke
Mai Helene Lykke, redaktør på Kids Aarhus. Mor til en pige på fem år. Tidligere nyhedsjournalist, redaktør og kulturskribent på flere dagblade og magasiner. Skriver helst om børn, forældreskab og kultur - og alt det, der ligger derimellem. Holder meget af Aarhus og elsker at dele den med min familie.